Tarieven - InTune Skip to content

Tarieven en vergoedingen

Hieronder vind je informatie over onze tarieven en vergoedingen.


Programma aanbodAantal deelnemersBijeenkomsten en duurPrijs
Lezing: Slaap jezelf gezond
Goede slaap voor een goed bedrijfsresultaat. Tijdens deze lezing legt een van onze slaapexperts het belang van goed slapen uit en vertaalt de wetenschappelijke feiten naar de dagelijkse praktijk. Zo krijgt men zicht op de eigen slaap en handvatten om de slaap gezond te houden. Investeer in een goede slaap en voorkom uitval door vermoeidheid of burn-out.
20-801 uur€350
Workshop Beter Slapen: Sleepify
De workshop bestaat uit 2 groepsbijeenkomsten waarin men leert hoe slaap in elkaar zit en hoe te FineTunen om de slaap te optimaliseren en problemen te voorkomen. Daarnaast kan de app vol uitleg, oefeningen en tips worden geraadpleegd om de slaap duurzaam gezond te houden. Investeer in een goede slaap voor productieve en duurzaam gezonde medewerkers.
15-352 x 2 uur€2850
ShiftWorkShop
De workshop bestaat uit 3 groepsbijeenkomsten waarin men de do’s en don’ts leert bij wisseldiensten om verzuim te voorkomen. Je krijgt inzicht in de werking van slaap, chronobiologische ritmes, effecten van shiftwork en alle mogelijkheden hierbinnen. Zo kun je geïnformeerde keuzes maken en problemen voorkomen. Investeer in een goede slaap voor productief en duurzaam gezond personeel.
15-353 x 2 uur€3600
Slaaptherapie groep
Intensief behandelprogramma waarbij we een verstoorde slaap snel op de rit helpen met de best bewezen behandeling voor slaapproblemen: CGT-i. Door een SlaapPlan op maat, 6 sessies met uitleg en gerichte persoonlijke adviezen zorgen we voor een gezonde slaap
maximaal 61,5 uur intake
5 x 1,5 uur groep
1 x 1 uur terugkombijeenkomst
€385 per persoon
Slaaptherapie individueel 11,5 uur intake
5 x 45 minuten slaaptherapie
1 x 45 minuten terugkombijeenkomst
€675
Slaaptherapie bij wisseldiensten: De NachtWacht groep
Slaapbehandeling speciaal voor mensen met wisseldiensten. Door een SlaapPlan op maat, 7 sessies met uitleg en gerichte persoonlijke adviezen, zorgen we voor meer inzicht en tools om de impact van wisseldiensten op de slaap te minimaliseren.
maximaal 61,5 uur intake
6 x 1,5 uur groep
1 x 1 uur terugkombijeenkomst
€495 per persoon
Slaaptherapie bij wisseldiensten: De NachtWacht individueel11,5 uur intake
6 x 45 minuten slaaptherapie
1 x 45 minuten terugkombijeenkomst
€795

Programma aanbodAantal deelnemersBijeenkomsten en duurPrijs
Lezing: Slaap jezelf gezond20-801 uur€350
Workshop Beter Slapen: Sleepify15-352 x 2 uur€2850
ShiftWorkShop15-353 x 2 uur€3600

Vergoedingen

Om ook voor bedrijven zo toegankelijk mogelijk te zijn, kunnen werkgevers niet alleen rechtstreeks bij ons terecht, maar zijn we ook opgenomen in de providerbogen van een aantal (preventieve zorg)aanbieders. Overleg met je bedrijfsverzekering of onze (preventieve) zorg vergoed wordt of kan worden opgenomen in de providerboog.

Wij zijn terug te vinden in de providerboog van:

  • Menzis
  • TipTrack.nl
  • Springest.nl
  •