Tarieven slaaptherapie - InTune Skip to content

Tarieven en vergoedingen

Hieronder vind je informatie over onze tarieven en vergoedingen.


MEEST GEKOZEN

Slaaptherapie groep

€ 385 

Slaaptherapie individueel

€ 675 

Let op! Slaaptherapie wordt in Nederland niet vergoed. Dat betekent dat je cliënt het programma niet kan declareren bij de zorgverzekeraar.

Onderaannemerschap

Uitbestede zorg constructie

Mocht je als zorginstelling vaker gebruik willen maken van de expertise van InTune binnen je behandeltrajecten, dan is er de mogelijkheid om binnen jouw behandeldossier de slaapzorg aan ons uit te besteden. De slaaptherapie kan dan (indien geïndiceerd binnen jouw behandeldossier) gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. Zo wordt InTune als het ware onderaannemer van de zorginstelling. De cliënt hoeft op die manier niet extra te betalen voor de zorg bij ons. 

Benieuwd hoe InTune ook onderaannemer kan worden van jouw zorginstelling? Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

slaapbehandelingen

Vergoedingen

De behandeling van slapeloosheid valt al sinds jaar en dag niet onder te vergoede zorg volgens de NZa (Nederlandse Zorg autoriteit). Jammer, vinden wij. Want de behandeling is kort en krachtig en het kan de klachten van andere aandoeningen helpen verminderen (zoals psychische problemen, obesitas, hart- en vaatziekten, diabetes). Wij zijn in gesprek met verzekeraars om hier verandering in te brengen. Maar we vinden het belangrijk om er helder over te communiceren dat dit soort behandelingen in heel Nederland niet worden vergoed. 

De garantie van Intune

Niet goed: geld terug

Omdat we geloven in het effect van onze werkwijze geven we garantie op het programma: ben je niet tevreden, dan krijg je volledige restitutie.

Wil je ook beter slapen?