InTune Sleep Solutions Skip to content

Iedereen InTune

Wij geloven dat een betere slaap voor iedereen is weggelegd en dat ook jij je beter zult voelen door beter te slapen. Daarom dagen we je uit om anders naar slaap te kijken. Door slaap in onze programma’s te benaderen als onderdeel van het geheel aan ritmes in je lichaam, verbeter je meer dan alleen je slaap.

wat is

InTune

Met InTune bedoelen we dat er een optimale afstemming is tussen alle lichamelijke ritmes (waaronder het slaap- waakritme) en je dagelijks leven.
Zo pakken we je slaapprobleem effectief aan en kun je gezonder en vitaler leven. 

Wil jij ook weer InTune zijn? Wij denken graag met je mee. Maak hier vrijblijvend kennis. 

Uitgerust

Uitspraken van klanten

“Dit had ik echt eerder moeten doen! Al sinds mijn kindertijd slaap ik slecht. Nu weet ik voor het eerst hoe het voelt om uitgerust te zijn.”
Ramona
“Ik was er van overtuigd dat ik alles al had geprobeerd. Er bleken toch nog opties te zijn. Geef de hoop niet op. Ik slaap nu weer als een roos.”
Erik
“Ik had nooit tijd voor ontbijt. Nu word ik uit mijzelf wakker en ga ik zelfs nog even sporten voor mijn werk. Ik heb 10x meer energie.”
Nisrine
“Nu ik het snap is het zo simpel om te doen wat goed voor me is.”
Monique
zo gewoon maar niet vanzelfsprekend

Goed slapen kun je leren

Slaap is essentieel om goed te functioneren en lekker in je vel te zitten. Het draagt bij aan herstel, groei en het opdoen van energie. Maar gek genoeg weten de meeste mensen niet wat de precieze werking van slaap is. Laat staan hoe je je eigen slaap gezond houdt of hoe je een verstoorde slaap herstelt. Dat leren we simpelweg niet op school. Wij vinden dat dit essentiële onderdeel van ons leven meer aandacht verdient. Daarom zetten wij ons in om onze kennis en kunde over slaap te delen en samen met jou op zoek te gaan naar je persoonlijke gebruiksaanwijzing. Zodat jij optimaal kunt slapen en je overdag beter functioneert.

Iedereen Intune

Hoe krijgen we dat voor elkaar?

Door… advies op maat.

Tijdens de uitgebreide intake leren we niet alleen je slaap, maar ook jou beter begrijpen. Zo kunnen we de juiste weg uitstippelen naar jouw einddoel.

Door… alles op alles te zetten.

Onze slaapexperts gaan vol goede moed en gewapend met de juiste kennis met je aan de slag. ‘We vinden wel een weg’ is niet voor niets ons motto.

Door… je optimaal te ondersteunen.

Omdat we weten dat het regelen van je slaap ook buiten de behandelsessies een worsteling kan zijn, zetten we waar mogelijk innovaties in om je extra te ondersteunen.

Hoe is het met jouw slaap? Vul de korte vragenlijst in en ontvang direct een uitslag.