Ervaringen van deelnemers - InTune Skip to content

Ervaringen van deelnemers

Benieuwd hoe het is om mee te doen? Deze mensen gingen je voor…


Daan, 21 jaar - student

Zo meldt Daan zich aan bij InTune

Daan ligt urenlang wakker in bed, heeft moeite met inslapen en wordt vaak wakker in de nacht. In de ochtend kan hij zijn bed juist nauwelijks uit komen vanwege vermoeidheid. Wanneer Daan wakker ligt, kan hij ook vreselijk piekeren. In periodes van stress, zoals tijdens tentamens, worden deze klachten vaak erger. Daan heeft een vorm van ADHD. Hij was zich er niet van bewust dat heel veel mensen met ADHD worstelen met hun slaap en dat zij helaas vaak verkeerde adviezen krijgen. Om zijn slaap te verbeteren heeft Daan eerder melatonine en slaapmedicatie gebruikt, maar tot zijn frustratie bracht dat nauwelijks verbetering. Door zijn InTune- programma heeft hij veel meer inzicht in zijn slaappatroon, weet Daan zijn slaap in goede banen te leiden en functioneert hij overdag een stuk beter. 

Daan (student, 21 jaar) 
“Ik dacht dat ik verloren was, maar sinds ik echt goed slaap heb ik minder last van mijn ADD en ben ik er overdag veel beter bij.”

uitgerust

Uitspraken van klanten

“Dit had ik echt eerder moeten doen! Al sinds mijn kindertijd slaap ik slecht. Nu weet ik voor het eerst hoe het voelt om uitgerust te zijn.”
Ramona
“Ik was er van overtuigd dat ik alles al had geprobeerd. Er bleken toch nog opties te zijn. Geef de hoop niet op. Ik slaap nu weer als een roos.”
Erik
“Ik had nooit tijd voor ontbijt. Nu word ik uit mijzelf wakker en ga ik zelfs nog even sporten voor mijn werk. Ik heb 10x meer energie.”
Nisrine
“Nu ik het snap is het zo simpel om te doen wat goed voor me is.”
Monique
Hoe heb jij InTune ervaren?

Jouw mening op Zorgkaart

Bij InTune draait alles om de persoonlijke benadering en maatwerk. Daarom horen we graag hoe jij InTune hebt ervaren. Laat het ons weten op Zorgkaartnederland.nl

Benieuwd hoe je voorgangers InTune waarderen? Bekijk hun waardering op Zorgkaartnederland.nl