Sleepify - InTune Skip to content

Sleepify

Preventief programma: je slaap duurzaam gezond houden

Voorkomen is beter dan genezen

Slaapprogramma voor gezonde slapers

We weten dat een goede slaap belangrijk is. Maar hoe kun je je slaap optimaliseren? Ook wanneer je geen slaapstoornis hebt, kun je in je dagelijks leven baat hebben bij goede kennis over slapen en waken. Wij geloven dat ook goede slapers nog gezonder kunnen zijn door hun ritme meer InTune te brengen. Er zijn namelijk in het dagelijks leven vaak genoeg momenten waarop je normale ritmiek een duwtje krijgt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een avondje stappen, het reizen door tijdzones, het aanpassen aan de zomer- en wintertijd of wanneer kinderen je nachtrust verstoren.

Waarom wachten tot er een probleem ontstaat?

Je kunt nu ook al leren wat te doen bij dit soort ontregelingen. Bij Sleepify leren we je hoe slaap in elkaar zit, zodat jij geïnformeerde keuzes kunt maken en problemen voorkomt.

  • Tijdens de informatieve bijeenkomsten leren we je van alles over de werking van slaap, zodat je weloverwogen keuzes kunt maken om je slaap gezond te houden, nu en in de toekomst.

  • Je krijgt 24/7 toegang tot Sleepify met onze online tool. Door je actieve deelname aan het programma krijg je goed inzicht in je eigen slaap en leer je hoe te FineTunen.
  • Twee slaapexperts zetten alles op alles om aan te sluiten bij jouw vragen.

Hoe is het met jouw slaap? Vul de korte vragenlijst in en ontvang direct een uitslag.

Het programma

Wat kun je verwachten van Sleepify?

Sleepify is een kort (online) groepsprogramma waarin we je in 2 bijeenkomsten van 2 uur inzicht geven in de werking van slaap en chronobiologische ritmes. Slaap is voor iedereen anders. Daarom helpen we je de wetenschappelijke feiten te vertalen naar jouw situatie. Zo kun je je eigen slaap leren begrijpen en krijg je tools in handen om bij te sturen waar nodig. In tegenstelling tot ClockWise gaan we er bij Sleepify vanuit dat er momenteel geen slaapproblemen spelen. Daarom is het niet nodig om vooraf een uitgebreide intake te doen en kun je direct starten in de eerstvolgende online groep.

Naast de twee groepsbijeenkomsten nodigen we je uit om te ontdekken hoe jouw slaap en dagelijks leven zich tot elkaar verhouden. Door iedere dag een SlaapWaakkalender in te vullen, krijg je inzicht in je eigen patronen en de effecten op je slaap. Zo kun je juist díe adviezen meenemen die op jou van toepassing zijn.

Voor wie

Sleepify: ook voor jou?

Sleepify is er speciaal voor mensen zonder slaapproblemen die hun slaap gezond willen houden, hun slaap willen optimaliseren of slaapproblemen in de toekomst willen voorkomen. Wanneer je op dit moment slaapproblemen ervaart, is ClockWise mogelijk een geschikter programma voor jou.

Aanmelden

Hoe meld ik me aan?

Je kunt je online aanmelden voor Sleepify.

Sleepify is een incompany programma voor 15 tot 30 deelnemers die wij op maat leveren, afhankelijk van de behoeften van de teams in de organisatie. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Tarief online: €2850
Tarief op locatie: €3250

Wil je meer weten?
Neem gerust contact met ons op