Shift Workshop - InTune Skip to content

Shift Workshop

Preventief programma: duurzaam gezond slapen bij shiftwork

Als slapen een sport is...

Zijn shiftworkers TOPsporters?

Wanneer je continu je dag- en nachtritme moet verschuiven vraagt dat extra inspanning van jou en je lichaam. Met de juiste kennis over slaap en ritmiek kun je jezelf goed ondersteunen bij deze verschuivingen. Dat is nodig om je slaap duurzaam gezond te houden. Zo is het gemakkelijker om van ritme te wisselen en voorkom je problemen met je slaap en gezondheid in de toekomst. In de Shift Workshop leren we je de do’s and don’ts omtrent het omgaan met wisseldiensten.

  • Tijdens de informatieve bijeenkomsten LICHTen we je in over de werking van slaap en de effecten van het verschuiven van je ritmes.
  • Je krijgt 24/7 toegang tot de Shift Workshop met onze online tool.
    Zo kun je dag en nacht aan de gang met je programma, wat je rooster ook is.
  • Door je actief deel te laten nemen aan het programma krijg je goed inzicht in je eigen slaap en leer je hoe te FineTunen.
  • Twee slaapexperts zetten alles op alles om aan te sluiten bij jouw vragen.

Hoe is het met jouw slaap? Vul de korte vragenlijst in en ontvang direct een uitslag.

Het programma

Wat kun je verwachten van de Shift Workshop?

De Shift Workshop is een kort (online) groepsprogramma waarin we je in 3 bijeenkomsten van twee uur inzicht geven in de (mogelijke) effecten van wisseldiensten op jou. We leren je hoe jij het beste om kunt gaan met je wisselende rooster. In tegenstelling tot De NachtWacht gaan we er bij de Shift Workshop vanuit dat er momenteel geen slaapproblemen spelen. Daarom is het niet nodig om vooraf een uitgebreide intake te doen en kun je direct starten in de eerstvolgende online groep.

Naast de drie groepsbijeenkomsten nodigen we je uit om te ontdekken hoe jouw slaap zich verhoudt tot je rooster. Door iedere dag een SlaapWaakkalender in te vullen krijg je inzicht in je eigen patronen en de effecten op je slaap. Zo kun je juist díe adviezen meenemen die op jou van toepassing zijn.

Voor wie

Shift Workshop:
ook voor jou?

De Shift Workshop is er speciaal voor mensen zonder slaapproblemen die in wisseldiensten werken en hun slaap duurzaam gezond willen houden. Wanneer je in wisseldiensten werkt en wel slaapproblemen ervaart, is De NachtWacht waarschijnlijk een geschikter programma voor jou.

Aanmelden

Hoe meld ik me aan?

Je kunt je online aanmelden voor
de Shift Workshop.

Shift Workshop is een incompany programma voor 15 tot 30 deelnemers die wij op maat leveren, afhankelijk van de behoeften van de teams in de organisatie. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Tarief online: €3600
Tarief op locatie: €4000

Wil je meer weten?
Neem gerust contact met ons op