Intake - InTune Skip to content

Intake en diagnostiek

Samen op zoek naar de juiste weg uit je slaapprobleem. Ben je op zoek naar een passende oplossing uit je slaapproblemen? Of weet je nog niet welk van onze programma’s het beste bij je past? Dan kun je je aanmelden voor een intake en denken we met je mee.

Samen navigeren

We vinden wel een weg

Goed slapen is voor iedereen anders. Daarom kun je een slaapprobleem meestal niet oplossen door simpelweg algemene tips en adviezen op te volgen. We brengen samen zorgvuldig je slaap- en waakpatronen in kaart en bepalen waar je heen wilt. Zo kunnen we jouw route uitstippelen naar je einddoel. Omdat we weten dat het bereiken van je doelen begint bij het vinden van de juiste weg is ons vertrekpunt een uitgebreide intake.

Door onze jarenlange ervaring, kennis van de slaap en door onze connecties met andere zorginstanties en slaapcentra, weten we altijd een weg te vinden.

Meten is weten

SlaapWaakkalender en vragenlijsten

Om zo goed mogelijk met je mee te denken vragen we je om voorafgaand aan de intake een aantal vragenlijsten in te vullen en een SlaapWaakkalender bij te houden. Zo krijgen we een duidelijk beeld van je problemen en patronen en kunnen we advies op maat geven.

Hoe is het met jouw slaap? Vul de korte vragenlijst in en ontvang direct een uitslag.

Iedereen is anders

Persoonlijke kennismaking

Tijdens het intakegesprek neemt een van de slaapexperts 1,5 uur de tijd om:

  • van jou te horen waar je tegenaan loopt;
  • je ingevulde vragenlijsten te bespreken;
  • samen inzicht te krijgen in je patronen door je SlaapWaakkalender te bekijken;
  • te onderzoeken welke oplossing het best past bij jouw hulpvraag;
  • een persoonlijk behandeladvies te geven.

In de meeste gevallen hebben we zelf een passende oplossing voor je in huis. In dat geval kies je met je intaker het behandelprogramma dat het beste bij je past. Wanneer ons advies voor behandeling verder reikt dan ons behandelaanbod denken we met je mee waar je het beste terecht kunt en helpen je op die manier op de goede weg.

Voor wie

Wanneer een intake?

Wil je dat we met jou op zoek gaan naar een passende oplossing voor je slaapproblemen? Of weet je nog niet welk van onze programma’s het beste bij je past? Meld je aan voor een intake en wij denken met je mee.

Voor de programma’s ClockWise en De NachtWacht is het noodzakelijk om vooraf een intake te doen. We hebben de informatie namelijk nodig om een SlaapPlan op maat te maken. Wanneer je je inschrijft voor een van deze programma’s plannen we daarom eerst een intake in. Na de intake stem je met je intaker af of het gekozen programma inderdaad bij je past.

Aanmelden

Hoe meld ik me aan?

Je kunt je online aanmelden voor
een intake en diagnostiek.

Een van onze medewerkers neemt na jouw inschrijving zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak voor de intake in te plannen.

Tarief: € 99

Wil je meer weten?
Neem gerust contact met ons op