Programma’s - InTune Skip to content

Weg met slaapproblemen!

Slapen is voor IEDEREEN. Wij bieden daarom programma’s voor de slechte én de gezonde slapers én voor slapers met wisseldiensten. Lees hieronder meer over de programma’s om te zien welk aanbod het beste bij jou past.

Zo gewoon maar niet vanzelfsprekend

Goed slapen kun je leren

Slaap is essentieel om goed te functioneren en lekker in je vel te zitten. Het draagt bij aan herstel, groei en het opdoen van energie. Maar gek genoeg weten de meeste mensen niet wat de precieze werking van slaap is. Laat staan hoe je je eigen slaap gezond houdt of hoe je een verstoorde slaap herstelt. Dat leren we simpelweg niet op school. Wij vinden dat dit essentiële onderdeel van ons leven meer aandacht verdient. Daarom zetten wij ons in om onze kennis en kunde over slaap te delen en samen met jou op zoek te gaan naar je persoonlijke gebruiksaanwijzing. Zodat jij optimaal kunt slapen en je overdag beter functioneert.

Slaapproblemen

Wat is de beste oplossing?

Misschien denk je bij het oplossen van slaapproblemen al snel aan slaapmedicatie. Uit onderzoek blijkt echter dat de eerste behandelkeus kortdurende Cognitieve Gedragstherapie bij Insomnie (CGT-i) is. Onderzoek wijst uit dat mensen na het volgen van CGT-i sneller inslapen, dat de slaapkwaliteit verbetert en dat de stemming en de kwaliteit van leven toenemen. En niet onbelangrijk: deze verbeteringen blijven ook op lange termijn. CGT-i heeft dus de voorkeur ten opzichte van het gebruik van slaapmedicatie, maar het kan ook naast een medicatie behandeling worden gevolgd. CGT-i is de basis van alle programma’s van InTune.

Voor ieder wat wils

Toegespitste programma’s

Na jarenlange ervaring in het behandelen van slaapproblematiek is voor ons duidelijk hoe goed CGT-i werkt. Dat zou voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Daarom zetten wij CGT-i opnieuw op de kaart. We hebben het standaardprotocol een boost gegeven door extra’s toe te voegen voor een nog beter resultaat. En we ondersteunen je bij ieder programma met de InTune innovaties. Welk programma past bij jouw situatie?

Ervaar je momenteel slaapproblemen?

Dan brengen we dat in een uitgebreide Intake in kaart en zoeken naar een oplossing. De programma’s ClockWise en De NachtWacht zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die nu met slaapproblemen worstelen.

Slaap je goed en wil je dat graag zo houden?

Schrijf je dan in voor een van de preventieprogramma’s Sleepify of Shift Workshop om duurzaam gezond te blijven slapen.

Werk je in wisseldiensten?

Dan zijn onze NachtWacht-programma’s speciaal voor jou ontworpen. De NachtWacht en Shift Workshop helpen om je slaaptijden af te stemmen op je onregelmatige dienstrooster.

Wil je weten welk programma het beste bij jou past? Doe dan de zelftest of lees wat onze programma’s jou kunnen bieden.

Onze programma's

Ben jij al InTune?

Onze programma's

Ben jij al InTune?

Wil je meer weten?
Neem gerust contact met ons op